Investeren in Vegan Masters

Wij geloven dat delen vermenigvuldigen is. Daarom stellen wij Vegan Masters aandelen beschikbaar, zodat wij onze verdere ambities waar kunnen maken en jij kan meeprofiteren van onze groei.

Met een kleine inleg kan jij al mede-eigenaar worden van de snelst groeiende formule voor 100% plantaardig convenience food.

Wat levert het op?

Als je een Vegan Masters aandeel koopt, kies je ervoor om in een duurzaam bedrijf te investeren, dat als doel heeft de wereld te ‘veganizen’. Hiermee draag je direct bij aan een positieve impact op mens, dier en planeet. Daarnaast is het natuurlijk zo dat je profiteert van toekomstige groei van Vegan Masters.

Meer weten?

In het pitch deck dat je via de link hierboven kunt inzien vind je alle relevante informatie. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via invest@veganmasters.nl

Vegan Masters wil laten zien hoe lekker, gezond en bovendien gemakkelijk vegan eten kan zijn! Onze gerechten zijn 100% plantaardig en daardoor goed voor jou en goed voor de wereld. Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop en we bezorgen jouw bestelling vijf dagen per week aan de deur in heel Nederland. Onze gerechten zijn kant-en-klaar en je hoeft ze alleen nog even op te warmen. Zo zet je binnen no-time een lekkere en gezonde maaltijd op tafel waar je zonder schuldgevoel van kan genieten!

Je vindt ons complete assortiment hier!