Investeren in Vegan Masters

Wij geloven dat delen vermenigvuldigen is. Daarom stellen wij Vegan Masters aandelen beschikbaar, zodat wij onze verdere ambities waar kunnen maken en jij kan meeprofiteren van onze groei.

Met een kleine inleg kan jij al mede-eigenaar worden van de snelst groeiende formule voor 100% plantaardig convenience food.

Meld je nu alvast aan voor onze vierde investeringsronde!

Heb je de kans gemist om in onze vorige investeringsrondes een aandeel in vegan Masters te bemachtigen? Niet getreurd: We zullen snel met een volgende ronde van share funding van start gaan. Wil je ervan verzekerd zijn dat je in deze ronde wel aandelen kunt kopen? Vul dan hieronder jouw gegevens in. Zodra de nieuwe investeringsronde van start gaat zullen we je dan een bericht sturen waarmee je als eerste jouw aandelen kunt claimen.

Om dit proces nog te versnellen, kun je ook nu al een account aanmaken op het platform van Eyevestor.

Hoe werkt het?

De aandelen van Vegan Masters worden ondergebracht in een coöperatie die we beheren vanuit het Eyevestor platform. Op dit platform kun je onder andere de koers inzien en aandelen kopen en verkopen. Ook gebruiken wij het platform van Eyevestor om met jou, als investeerder, in contact te blijven, updates te delen en onze Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) te houden.

Wat levert het op?

Als je een Vegan Masters aandeel koopt, kies je ervoor om in een duurzaam bedrijf te investeren, dat als doel heeft de wereld te ‘veganizen’. Hiermee draag je direct bij aan een positieve impact op mens, dier en planeet. Daarnaast is het natuurlijk zo dat je profiteert van toekomstige groei van Vegan Masters. Op termijn zullen we ook dividend uitkeren maar de komende tijd zal vooral in het teken staat van investeren in groei.

Vegan Masters wil laten zien hoe lekker, gezond en bovendien gemakkelijk vegan eten kan zijn! Onze gerechten zijn 100% plantaardig en daardoor goed voor jou en goed voor de wereld. Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop en we bezorgen jouw bestelling vijf dagen per week aan de deur in heel Nederland. Onze gerechten zijn kant-en-klaar en je hoeft ze alleen nog even op te warmen. Zo zet je binnen no-time een lekkere en gezonde maaltijd op tafel waar je zonder schuldgevoel van kan genieten!

Je vindt ons complete assortiment hier!