Verras jouw collega's of werknemers met een originele blijk van waardering!

Het zijn geen makkelijke tijden. Normaal zou het einde van het jaar een viering moeten zijn. Samen met je team naar een kerstmarkt of een dagje indoor skiën; maar dit jaar is veel anders.

Wil je toch iets bijzonders doen en jouw medewerkers op een originele en gezonde manier een blijk van waardering geven? Dan kunnen wij daar bij helpen!

Maatwerk geschenkpakketten

Speciaal voor grotere groepen creëren wij maatwerk-oplossingen: Vegan ontbijtjes, lunches of diners, kant-en-klaar thuisbezorgd. Voor vanaf 25 tot 1000 personen of meer stellen we graag samen met jou een pakket samen dat past bij jouw medewerkers, zodat je ze kan verrassen met gezonde gerechten waarvan je met een goed gevoel kan genieten. Wij verzorgen en bezorgen het dan allemaal op het afgesproken moment bij jouw toppers thuis!

Bij grotere aantallen pakketten maken wij graag een passend voorstel. Neem voor meer informatie contact met ons op via het onderstaande formulier, of stuur een mailtje naar info@veganmasters.nl.

Neem contact met ons op

We helpen je graag het ultieme maaltijdpakket samen te stellenvoor jouw collega’s of werknemers. Laat hieronder wetenwatwe voor je kunnen doen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is Vegan Masters?

Wij maken dagelijks de heerlijkste gerechten voor ontbijt, lunch, diner of gewoon voor lekker tussendoor. Deze gerechten bezorgen we, kant-en-klaar en koelvers, vijf dagen in de week door heel Nederland.

We willen laten zien dat 100% plantaardig eten heel gemakkelijk, leuk en bovenal lekker kan zijn! Zo laten we je met een goed gevoel genieten!