Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je het antwoord op enkele veelgestelde vragen over onze producten en diensten. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan proberen wij jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de bezorging van je pakket? Dan kun je contact opnemen met onze bezorgpartner Red je Pakketje via https://redjepakketje.nl/contact.

Hoe volg ik mijn levering?

Je ontvangt van onze bezorgpartner (Red je Pakketje) op de dag van levering na 16:00 uur een e-mail met een track&trace code. Kun je de mail niet vinden? Check dan ook even je spam.

Waarom heb ik geen bevestigingsmail gekregen van mijn bestelling?

Van elke bestelling die succesvol op onze website wordt geplaatst wordt een bevestigings-mail verstuurd. Als je deze niet hebt ontvangen, check dan eerst even je spam-box. Jammer genoeg komt dit mailtje hier af en toe in terecht. Nog steeds niets ontvangen? Neem dan a.j.b. even contact met ons op.

Bezorgen jullie in heel Nederland?

Bijna! We kunnen helaas alleen nog niet op de eilanden bezorgen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Onze producten worden thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €20. Hierbij geldt: hoe meer je besteld hoe lager de verzendkosten zijn.

Bij bestellingen van minder dan €25 zijn de bezorgkosten €5,49.
Bij bestellingen tussen de €25 en €30 zijn de bezorgkosten €4,15
Bij bestellingen tussen de €30 en €40 zijn de bezorgkosten €3,99
Bij bestellingen tussen de €40 en €50 zijn de bezorgkosten €2,49
Bestellingen van meer dan €50 worden gratis thuisbezorgd.

Waarom kan ik pas bestellen vanaf €20?

Bedrijfseconomisch is het voor ons helaas niet haalbaar om bestellingen onder de €20 te bezorgen.

Overige vragen over bezorging

Zie voor overige vragen die specifiek over de bezorging van onze producten gaan de veelgestelde vragen van onze bezorgpartner Red je Pakketje: https://redjepakketje.nl/veelgestelde-vragen

Waar zie ik de ingrediënten van de producten?

In onze webshop staat op de detailpagina van elk product de exacte ingrediëntenlijst onder het kopje Productinformatie.

Kan ik de producten invriezen?

Onze producten zijn vers het lekkerst en niet al onze producten zijn geschikt om in te vriezen. De producten waar dit wel mee kan zijn onze pasta’s, curries, stamppotten, pizza’s en pastries.

Gebruiken jullie plastic?

Voor onze ultra-verse bezorging kunnen we hier nu helaas nog niet om heen. Onze producten zijn zoveel mogelijk verpakt in Kraftkarton en door de verpakkingskeuzes die wij hebben gemaakt bereiken we  80% reductie aan plasticgebruik. Ook kun je bij veel van onze verpakkingen het plastic scheiden van het papier en dit gescheiden weggooien.

Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?

Wij vinden duurzaamheid heel erg belangrijk. Om zo duurzaam mogelijk te zijn, ondernemen wij de volgende dingen:

  • Onze bezorgservice neemt de dozen en koelelementen die we gebruiken om onze maaltijden veilig te verpakken weer mee terug, zodat we deze kunnen hergebruiken.
  • Onze bezorgservice bezorgt CO2-neutraal. Dat wil zeggen dat Red je Pakketje bomen laat planten om de CO2-uitstoot van het transport van onze bezorgingen te compenseren.
  • We hebben voor onze verpakkingen 80% plastic gereduceerd. Ook kun je bij veel van onze verpakkingen het plastic scheiden van het papier, zodat je het als gescheiden afval kunt weggooien. We blijven ook steeds op zoek naar nog duurzamere opties voor de verpakkingen.
  • In een aantal van onze producten, zoals onze soepen, maken we gebruik van geredde groenten die anders weggegooid zouden worden. Dit zijn groenten die in de supermarkt niet op tijd verkocht zijn of die hier en daar een lelijk plekje hebben, maar die wel prima geschikt zijn voor consumptie. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het tegengaan van voedselverspilling.
  • Om food-waste te voorkomen zijn wij aangesloten bij To Good To Go. We bieden hier tegen een scherpe prijs een box met onze gerechten aan die nog maar voor een korte tijd houdbaar zijn.

Welke maaltijden zijn glutenvrij?

Een aantal van onze maaltijden zijn glutenvrij. Deze kun je herkennen aan het onderstaande symbool in de productbeschrijving.

Op dit moment zijn onze glutenvrije producten onze curry’s en onze soepen.

Hoe kan ik de koelelementen verantwoord weggooien?

Onze koelelementen zijn 100% sustainable, je kan ze gewoon weggooien in de prullenbak, maar nog beter is natuurlijk om ze zelf weer in te vriezen en te hergebruiken. Je kunt de koelelementen ook samen met de bezorgdoos mee teruggeven aan onze bezorger dan kunnen wij ze hergebruiken voor een volgende bestelling.