Wie worden onze nieuwste Master Chefs?

De finale van Find the Master is gestreden. Alle nieuwe Masters hartelijk gefeliciteerd!
Een overzicht van alle winnaars en hun gerechten volgt hier binnenkort.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wie worden onze nieuwste Master Chefs?

Wij zijn op zoek naar chefs met de lekkerste unieke vegan recepten om ons team van Master Chefs te versterken. Dit doen we in het event Find the Master, waarbij een professionele jury de beste recepten kiest uit alle inzendingen.

Een aantal weken geleden is het evenement van start gegaan met onze oproep  om jezelf of iemand die je kent op te geven voor Find the Master. We hebben een grote hoeveelheid lekkere, mooie en unieke inzendingen ontvangen. Hier zijn, na een eerste selectieronde en een halve finale nog 15 kandidaten van overgebleven. Op 15 april, tussen 14:00 en 21:00 uur kun je hier live de finale volgen, waarbij deze kandidaten hun beste vegan recept bereiden en laten proeven door onze jury.

Volg hier de live stream van de finale

Vanaf 14:00 vandaag (15 april 2021) kun je op deze plek de live stream zien van de grote finale van Find the Master. In deze finale zullen de 15 finalisten elk hun beste vegan recept bereiden en aan onze jury presenteren. Tot die tijd kun je hier de recap zien van de halve finale, waarin de finalisten zich kort presenteren.

Kijk je liever via Facebook? Bekijk de live stream dan hier.

Wil jij ook je stem laten horen? Stem dan op jouw favoriete deelnemer in onze poll verderop op deze pagina.

De finalisten

Hieronder lees je meer over de 15 finalisten en de gerechten waarmee ze onze jury zullen proberen te overtuigen.

Stem op jouw favoriet

Laat ook jouw stem horen! Jij kunt meebeslissen wie onze nieuwe masters worden. Naast de vakjury luisteren we ook naar de stem van onze fans. In de poll hieronder kun je aangeven wie jouw favoriet is. Je kunt stemmen tot en met de finale op 15 april. Na de finale tellen we jouw stem op bij de resultaten van onze jury om tot een eindoordeel te komen.

Let op: je kunt de poll meerdere keren invullen, maar alleen jouw laatste stem wordt geteld.

Welke van de kandidaten voor de finale van Find the Master krijgt jouw stem?
Aram - Burrito Chili sin Carne
Dennis - Roti met Crispy Tempeh
Joke - Zwammie Ketjap
Ibrahim - Vegan Amazigh
Amit & Daniëlle Vegan Indiase Butterchicken
Manfred - Vegan Ravioli
Lenna - Vegan Quiche
Liset - Buddha Bowl
Gabriele - Cheesy Polenta Cookies
Claire - Rode Curry Risotto met Bakbananen
Margie - Happy Saté
Brad - Vegan Kaasfondue
Levi - Pita Sabich
Rosanne - Vegan Ontbijtbowl
Maarten Kleizen - Beety Bourgignon

Maak kennis met de jury

In de finale van Find the Master worden de kandidaten beoordeeld door onze professionele jury. Hieronder stellen we kort de juryleden aan je voor.

Vegan Masters wil laten zien hoe lekker, gezond en bovendien gemakkelijk vegan eten kan zijn! Onze gerechten zijn 100% plantaardig en daardoor goed voor jou en goed voor de wereld. Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop en we bezorgen jouw bestelling vijf dagen per week aan de deur in heel Nederland. Onze gerechten zijn kant-en-klaar en je hoeft ze alleen nog even op te warmen. Zo zet je binnen no-time een lekkere en gezonde maaltijd op tafel waar je zonder schuldgevoel van kan genieten!

Je vindt ons complete assortiment hier!