Nieuw: Vegan Masters gebruikersaccounts

Gemakkelijk jouw gegevens inzien en beheren

Bekijk je bestelhistorie en bestel eenvoudig opnieuw

Binnenkort: leuke klantvoordelen

Jouw Vegan Masters gebruikersaccount

Het is vanaf nu mogelijk om een gebruikersaccount aan te maken op onze website. Je kunt een account aanmaken door naar de registratiepagina te gaan of door bij het afrekenen in onze webshop een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. We sturen je dan de inloggegevens van jouw account via de e-mail.

De voordelen van een account

Het aanmaken van een account heeft een aantal voordelen. Zo kun je gemakkelijk zelf jouw contactgegevens als je e-mailadres en bezorgadres inzien en beheren. Ook kun je je bestelhistorie terugzien en kun je eerder geplaatste bestellingen gemakkelijk opnieuw bestellen. Op een later moment zullen we ook alle bestellingen die je hebt geplaatst voor je een account had zichtbaar maken in je bestelhistorie. Om ervoor te zorgen dat dit kan moet je jouw gebruikers-account registreren met hetzelfde e-mailadres waarop je eerder hebt besteld.

Binnenkort kun je in jouw account ook inzien hoeveel besparing van CO2-uitstoot, water en dierenlevens je al hebt gerealiseerd door voor onze vegan maaltijden te kiezen. Ook zijn we van plan leuke spaaracties te gaan toevoegen, waar je alleen aan mee kunt doen als je een account hebt geregistreerd.

Account verplicht bij een abonnement

Wanneer je gebruik maakt van ons nieuwe vegan abonnement is het verplicht een account te registreren. Binnen je account kun je dan namelijk je abonnement beheren om het bijvoorbeeld tijdelijk te pauzeren. Voor meer informatie over onze abonnementen kijk hier.