Vegan maaltijden van Vegan Masters

Bestel de vernieuwde maaltijden van Vegan Masters. Onze vriesverse maaltijden zet je binnen een mum van tijd op tafel. Ze zijn niet alleen 100% plantaardig, bomvol voedingsstoffen maar ook nog eens heerlijk! 

001-chef-hat
Maaltijden samengesteld door onze masters
002-snowflake
Shock-freeze bevroren voor optimale versheid
003-leaves
100% plantaardig
delivery-truck (2)
Gekoeld geleverd in Nederland, Vlaanderen en Brussel

Onze vegan maaltijden

Veganizing the world!

Onze missie is het ‘veganizen’ van de wereld.

De gemiddelde Nederlander eet ongeveer 110 gram vlees, 352 gram zuivel en 13 gram ei per dag.* De productie van deze dierlijke producten kost vele malen meer grondstoffen en energie dan wanneer we dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen uit plantaardige bronnen zouden binnenkrijgen. We zien de effecten van onze consumptie op ons milieu en ons klimaat op dagelijkse basis om ons heen en in het nieuws. En met een nog steeds groeiende wereldbevolking en wereldwijd steeds meer mensen die een Westers dieet aannemen, is het eten van vlees en andere dierlijke producten eenvoudigweg niet meer duurzaam te doen.

Reviews

5/5

Echt heerlijke producten!

Dinja Van Rooijen – Olijve

5/5

Heerlijke gerechten. Goede service. Helemaal top. Ik mis alleen de tompoucen!!!!

Bianca Wieland

4/5

I’m a big fan of the sandwiches, they are soooo good.

Mar de Jonge

De toekomst is én eet plantaardig!

Hi mijn naam is Viënne en ben bijna afgestudeerd arts en expert op het gebied van plantaardige voeding, door onder andere mijn master onderzoek naar het plantaardig dieet bij kinderen. Voor mij is het meer dan vanzelfsprekend om vaker voor plantaardig te kiezen. Een plantaardig dieet biedt talrijke gezondheidsvoordelen, zoals een lagere kans op hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type 2. Daarnaast is het duurzamer omdat het minder land, water en energie vereist om te produceren dan een dieet gebaseerd op dierlijke producten. Bovendien draagt een plantaardig dieet bij aan het welzijn van dieren, doordat er geen dieren worden geslacht of geëxploiteerd voor voedselproductie. Door te kiezen voor een plantaardig dieet, draagt men bij aan een gezonde en duurzame toekomst voor mens, dier en planeet.

Net als ieder dieet kent ook een (overwegend) plantaardig eetpatroon bepaalde voedingsstoffen waar je extra op moet letten. We weten uit onderzoek dat het plantaardig dieet soms te weinig calcium, zink, selenium, jodium, ijzer of vitamine B2 bevat. Vitamine B12 is een vitamine dat standaard gesuppleerd moet worden, omdat dit een kritische voedingsstof is. Ik zorg er voor dat alle maaltijden van Vegan Masters gezond én volwaardig plantaardig zijn, zodat jij er zeker van kan zijn dat jij het maximale gezondheidsvoordeel uit jouw plantaardig(er) dieet kunt halen.  Daarnaast ben ik hét aanspreekpunt als het gaat om al jouw voedingsvragen rondom een plantaardiger dieet. In nieuwe podcast xxxx vertel ik over wat een gezond en volwaardig plantaardig dieet inhoudt en hoe jij dat in praktijk kunt brengen. Ook zal je in de vorm van Instagramposts vaker van mij horen. 

Tot snel!

Meer Vegan Masters

Volwaardige plantaardige maaltijden bestel je bij Vegan Masters. Geniet en hou tijd over wat hetgeen wat jij belangrijk vindt.