Zo bereid je eenvoudig en snel de lekkerste vegan bugers!

Lekker en makkelijk!
Hey Burger Master! Ja jij! Want dit keer is het jouw beurt om te koken. Geen paniek, ik ben er om je door dit proces heen te helpen. De burger die jij over een paar minuten op je bord hebt wordt net zo lekker als dat ik hem voor ogen had. En nu gaan we aan het werk!

  1. Eerst gaan we wat voorbereiden. Snij van zowel de tomaat als van de augurk 4 mooie dunne plakken.
  2. Zet nu het vuur aan en zorg dat je pan op middelhoog vuur staat of gebruik je BBQ. Ikzelf vind het altijd lekker om mijn broodje eerst te grillen, doe dit zonder olie. Haal na het grillen het brood uit de pan en leg het apart.
  3. Pak de burgers en bestrooi deze met peper en zout. Doe 2 eetlepels olie in de pan en als dit heet is doe je de burgers erin. Als je wilt kan je de uiencompote even verwarmen naast de burgers.
  4. Draai de burgers als ze een mooi bruin randje hebben om, leg de plak vegan cheddar er op en zet het vuur wat lager.
  5. Besmeer de onderkant van het broodje met de jalapeño-mayonaise, beleg met de sla en leg daar vervolgens de tomaat op. Leg 2 plakken augurk boven op de kaas en beleg rijk met de uiencompote. Leg de burger op het broodje. Bestrijk ook de bovenkant van het broodje met de jalapeño-mayonaise, leg deze op de burger, en geniet!


Eet smakelijk,
Randy 

Burger Master Randy

Een ware food nomad, zo kan je Randy het beste omschrijven. Nooit op dezelfde plek, maar altijd onderweg in zijn foodtruck. In 2017 richtte hij samen met zijn vader en broertje de foodtruck “Veggie Junk” op. Stoer vegan eten was de missie, en die missie heeft hij nog steeds. Recepten creëren en altijd bezig zijn eigen grenzen te verleggen!

Bekijk hier alle burgers die door Randy voor Vegan Masters zijn ontwikkeld.