Productinformatie & bereiding
In deze kit vind je de volgende ingrediënten.
- 300 gram cherrytomaten
- 1 Takje basilicum
- 1 Teentje knoflook
- 1 Blok Violife Greek White (200 gram). (Voor het recept gebruik je hier de helft van.)
- 400 gram ongekookte pasta
- 1 Bakje kruidenmix
Zelf toevoegen:
- 3 eetlepels olijfolie
Bereiding:
- Haal de deksel van de verpakking van de cherrytomaatjes, en haal de basilicum en knoflookteen uit de verpakking. De aluminium tray doet dienst als ovenschaal.
- Hak de knoflook fijn en voeg toe aan de aluminium ovenschaal met de cherrytomaten. Verdeel er 2 eetlepels olijfolie en ¾ van het bakje kruidenmix over en hussel goed door elkaar.
- Snijd de helft van het blok Viloife Greek White en plaats dit midden in de ovenschaal tussen de tomaten. Sprenkel de laatste eetlepel olijfolie en de laatste ¼ van het bakje kruidenmix over het stuk Violife Greek White.
- Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven en bak 30 minuten op 180 °C.
- Breng, als de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven staat, een pan water aan de kook en kook de pasta ongeveer 8-10 minuten totdat deze al-dente is.
- Meng de gekookte pizza door de gebakken tomaatjes en gesmolten Greek White in de ovenschaal en garneer met de basilicum.
Eet smakelijk!