Informatie
Gewicht
410 gram
Ingrediënten
Pizzabodem (42%) (TARWEbloem 00 type Manitoba (9%), Water (40%), TARWEBLOEM 0 (11%), zonnebloemolie (3%), zout (1%), bakpoeder (1%) (TARWEbloem (GLUTEN), zuurdeeg van gedoogde TARWE (GLUTEN), emulgator: E472e, TARWEzet,eel, dextrose, TARWEmout (GLUTEN), enzymen, zuurbehandleingsmiddel: ascorbinezuur (E300)); VULLING: Gegrilde aubergine (15%), Courgette (10%), Vegan mozzarella (9%) (SOYA extract 62% (water, SOJABOON 8,2%)), gemodificeerd zetmeel, zonnebloemolie, zeezout, kaasfosfaat, stabilisatoren: xanthaangom, johannesbroodzaad, melkzuuraciditeit, regulator, aroma’s, vitamine C), gegrilde paprika’s (7%), rode tomaten (6%) (rode tomatenbos)), Master saus (5%) (zonnebloempittenolie (41%), CASHEWNOTEN (41%), Basuliucum (14%), Knoflook (4%), zout (2%)), Ui 5%), PIJNBOOMPITTEN (4%).
Allergie-informatie
De Vegan Masters werken in een omgeving waar alle 14 allergenen worden gebruikt en kunnen, ondanks alle inspanningen, enige vorm van sporen niet geheel voorkomen.
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid 15 maanden. Diepgevroren bewaren bij – 18 °C en na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bewaartemperatuur tijdens ontdooien: < 7 °C – moet binnen 48 uur vanaf het begin van het ontdooien worden geconsumeerd.