We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Maaltijd week-abonnement

Haal gemakkelijk een gevarieerde selectie van de lekkerste vegan maaltijden in huis. Kies hieronder jouw voorkeuren.

Wil je weten welke gerechten je precies per week in ons abonnement thuisgestuurd krijgt? Klik dan hier.

 

 34,50

Dit gerecht is helaas uitverkocht!

Beschrijving

Met het Vegan Masters Maaltijdabonnement haal je gemakkelijk een gevarieerde selectie van de lekkerste Vegan maaltijdgerechten in huis. Kies eenvoudig voor hoeveel personen je een abonnement wilt afsluiten en op welke dag je jouw maaltijden wilt laten bezorgen, dan doen wij de rest!

Elke week maken wij een selectie van 4 van onze lekkerste maaltijdgerechten, zodat je steeds een gevarieerde en verrassende selectie aan vers vegan eten in huis hebt. Welke gerechten er de komende maand in het abonnnement zitten kun je hier terugvinden.

Bestel je voor meer dan 1 persoon, dan loopt de korting per gerecht steeds verder op, zo bestel je ons abonnement al voo maar €6,90 per gerecht!

Klik hier voor aanvullende informatie over onze abonnementen.

Bezorging

We bezorgen de gerechten van jouw abonnement op de gekozen dag tussen 17:00 en 22:00 bij je thuis. Houd er dus rekening mee dat je ze in de meeste gevallen pas de dag na bezorging kunt eten.

Houdbaarheid

Al onze producten zijn ultra-vers bereid. Alle gerechten in de abonnementsbox zijn ten minste 4 dagen na levering houdbaar. Je vindt van elk individueel gerecht de precieze houdbaarheidsdatum op de THT-sticker. Bewaar de gerechten in de koelkast (max. 7ºC).

Informatie

In ons maaltijd weekabonnement vind je elke week, per persoon, 4 van onze lekkere verse vegan maaltijdgerechten. Voor meer informatie over de inhoud van de abonnementen per week kun je hier kijken. Voor gedetailleerde informatie over de producten, kun je de individuele productpagina’s bekijken.

In de abonnementsbox vind je een steeds wisselende samenstelling van gerechten uit de volgende categorieën:

 

Bereiding

Je vind de bereidingsinstructies van de verschillende gerechten op de verpakking

Bezorging

Wij bezorgen in heel Nederland, op maandag, woensdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00. Je kunt bestellen vanaf €50. Bij bestellingen vanaf €70 is de bezorging gratis!

Met deze maaltijd bespaar je:

0.78 kg

CO2-equivalent

182 l

Water

0.014

Dierenlevens

Lees meer over de milieubesparing die onze producten opleveren.
		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Check of we bij jou bezorgen

Om te controleren of we in jouw postcodegebied bezorgen, en op welke dagen, vul je in het veld hieronder de eerste vier cijfers van jouw postcode in, en klik je op de knop om je postcode te checken.

Helaas, we bezorgen momenteel niet in jouw postcodegebied.

Zie de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we dit wel doen? Laat dan hier jouw e-mailadres en postcode achter, dan laten we het je weten wanneer we ons bezorggebied uitbreiden.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op zaterdag.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op dinsdag, donderdag en zaterdag.


Bezorginformatie

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen in heel Nederland op maandag, woensdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00.

Vóór 8:00 besteld, morgen in huis

Als je jouw bestelling onze volgende bezorgdag wilt laten thuisbezorgen, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk de dag ervoor voor 8:00 uur ‘s ochtends hebt geplaatst.

Volg je bestelling

Jouw bestelling wordt bevroren thuisbezorgd door onze bezorgpartner Leen Menken. De dag voor de levering ontvang je van hen een bericht via e-mail met de verwachte bezorgtijden een tracking-code waarmee je kunt volgen waar jouw bestelling is en in welk tijdsvak jouw bestelling aan zal komen. Op de dag van de levering zal het tijdvak steeds nauwkeuriger worden aangegeven naarmate de bezorgtijd dichterbij komt . 30 minuten voor aankomst ontvangt je daarnaast nog een SMS met de bevestiging dat de koerier eraan komt.

Gratis bezorgd vanaf €70

Bestellen kan bij ons vanaf €50. In heel Nederland is de bezorging bij bestellingen vanaf €70 gratis!