VeganMasters_USPIcon_128px_Pink1_FreshlyMade

Dagelijks vers bereid

Bezorging vanaf €20,-

Bereid door Master Chefs

100% palmolievrij

80% plasticreductie

VeganMasters_USPIcon_128px_Pink1_FreshlyMade

Dagelijks vers bereid

Bezorging vanaf €20,-

Aanbieding!

Maaltijd week-abonnement

Haal gemakkelijk een gevarieerde selectie van de lekkerste vegan maaltijden in huis. Kies hieronder jouw voorkeuren.

Wil je weten welke gerechten je precies per week in ons abonnement thuisgestuurd krijgt? Klik dan hier.

 

Vanaf:  34,50 per levering

Kies voor hoeveel personen je een abonnement wilt nemen. Per persoon ontvang je dezelfde maaltijden. Elke week maken wij een andere selectie van maaltijden. Kijk hier voor meer informatie.

Kies hoe vaak je jouw maaltijden wilt ontvangen. Elke week, eens in de twee weken, of eens in de vier weken. Kijk hier voor meer informatie.

Kies op welke dag je jouw abonnement thuisbezorgd wilt krijgen. We bezorgen op de gekozen dag tussen 17:00 en 22:00. Houd er dus rekening mee dat je er meestal pas de volgende dag van kunt eten. Kijk hier voor meer informatie.

Wissen

Jouw abonnement:

4 maaltijden voor 1 persoon, 1 × per week gratis bezorgd op vrijdag . Totaal 4 maaltijden voor  8,63 per gerecht

Bezorging

Wij bezorgen in heel Nederland, Vlaanderen en Brussel op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 17:00 en 22:00. (Voor sommige gerechten kunnen afwijkende leverdagen gelden.)
Bij bestellingen vanaf €50 is de bezorging gratis!

Met deze maaltijd bespaar je:

0.78 kg

CO2-equivalent

182 l

Water

0.014

Dierenlevens

Lees meer over de milieubesparing die onze producten opleveren.

Beschrijving

Met het Vegan Masters Maaltijdabonnement haal je gemakkelijk een gevarieerde selectie van de lekkerste Vegan maaltijdgerechten in huis. Kies eenvoudig voor hoeveel personen je een abonnement wilt afsluiten en op welke dag je jouw maaltijden wilt laten bezorgen, dan doen wij de rest!

Elke week maken wij een selectie van 4 van onze lekkerste maaltijdgerechten, zodat je steeds een gevarieerde en verrassende selectie aan vers vegan eten in huis hebt. Welke gerechten er de komende maand in het abonnnement zitten kun je hier terugvinden.

Bestel je voor meer dan 1 persoon, dan loopt de korting per gerecht steeds verder op, zo bestel je ons abonnement al voo maar €6,90 per gerecht!

Klik hier voor aanvullende informatie over onze abonnementen.

Bezorging

We bezorgen de gerechten van jouw abonnement op de gekozen dag tussen 17:00 en 22:00 bij je thuis. Houd er dus rekening mee dat je ze in de meeste gevallen pas de dag na bezorging kunt eten.

Houdbaarheid

Al onze producten zijn ultra-vers bereid. Alle gerechten in de abonnementsbox zijn ten minste 4 dagen na levering houdbaar. Je vindt van elk individueel gerecht de precieze houdbaarheidsdatum op de THT-sticker. Bewaar de gerechten in de koelkast (max. 7ºC).

Informatie

In ons maaltijd weekabonnement vind je elke week, per persoon, 4 van onze lekkere verse vegan maaltijdgerechten. Voor meer informatie over de inhoud van de abonnementen per week kun je hier kijken. Voor gedetailleerde informatie over de producten, kun je de individuele productpagina’s bekijken.

In de abonnementsbox vind je een steeds wisselende samenstelling van gerechten uit de volgende categorieën:

 

Bereiding

Je vind de bereidingsinstructies van de verschillende gerechten op de verpakking

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Check of we bij jou bezorgen

Om te controleren of we in jouw postcodegebied bezorgen, en op welke dagen, vul je in het veld hieronder de eerste vier cijfers van jouw postcode in, en klik je op de knop om je postcode te checken.

Helaas, we bezorgen momenteel niet in jouw postcodegebied.

Zie de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we dit wel doen? Laat dan hier jouw e-mailadres en postcode achter, dan laten we het je weten wanneer we ons bezorggebied uitbreiden.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op zaterdag.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op dinsdag, donderdag en zaterdag.


Bezorginformatie

Bezorging in heel Nederland, Vlaanderen en Brussel

Wij bezorgen in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), Vlaanderen en Brussel op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:00.

Vóór 10:00 besteld, morgen in huis

  • Wil je jouw bestelling op maandag of dinsdag laten thuisbezorgen? Bestel dan vóór zondag 10:00 uur.
  • Het laatste bestelmoment voor bezorging op woensdag of donderdag is dinsdag vóór 10:00 uur.
  • En om op vrijdag te laten bezorgen (zodat je op vrijdag of in het weekend van onze gerechten kunt genieten), plaats je je bestelling vóór donderdag 10:00 uur.

Volg je bestelling

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd door onze bezorgpartner Trunkrs. Op de dag van bezorging ontvang je van hen rond 16:00 een e-mail met daarin de tracking-informatie en de verwachte bezorgtijd (op een half uur nauwkeurig). Kort voor de bezorging ontvang je nog een SMS met de laatste details.

Gratis bezorgd vanaf €50

Bestellen kan bij ons vanaf €20. In heel Nederland is de bezorging bij bestellingen vanaf €50 gratis!

Wij zijn verder aan het verduurzamen!

Door te veel breuk in het transport en de beperkte houdbaarheid van onze producten hebben wij bijgedragen aan voedselverspilling. Dat past niet bij ons! 

We kiezen nu voor een andere werkwijze die beter helpt bij onze missie de wereld een stukje mooier te maken. Jouw favoriete vegan maaltijden bestel je straks vriesvers!

Om dit alles gerealiseerd te krijgen zullen jullie het even zonder ons moeten doen. We verwachten vanaf november jullie weer van onze heerlijke maaltijden, pizza’s, party bites en meer te kunnen voorzien.

Tot dan!
Team Vegan Masters