VeganMasters_USPIcon_128px_Pink1_FreshlyMade

Dagelijks vers bereid

Bezorging vanaf €20,-

Bereid door Master Chefs

100% palm-olie vrij

80% plastic-reductie

VeganMasters_USPIcon_128px_Pink1_FreshlyMade

Dagelijks vers bereid

Bezorging vanaf €20,-

Summer Pumpkin

Een zomerse soep met pompoen, kokosmelk, en sinaasappelsap.

Het bakje waarin deze soep is verpakt is gemaakt van composteerbaar PLA.

Houdbaarheid

Al onze producten zijn ultra-vers bereid. Bewaar dit product in de koelkast (max. 7ºC) en consumeer het binnen twee dagen.

 4,95

Coming soon!

Bezorging

Gratis bezorging bij een bestelling van €50 of meer. Wij bezorgen in het grootste deel van het land elke dinsdag, donderdag en zaterdag.

Met deze maaltijd bespaar je:

0.3 kg

CO2-equivalent

129 l

Water

0.01

Dierenlevens

Lees meer over de milieubesparing die onze producten opleveren.

Master

Soup Master Max

Max is de grondlegger van Oma’s Soep. Oma’s Soep brengt ouderen samen om met elkaar en met jongeren heerlijke soepen te maken. De authentieke recepten van de opa’s en oma’s worden vertaald naar grotere schaal, zodat we de jongere generaties blij kunnen maken met mooie, smakelijke soepen. Een deel van de opbrengsten van de soepen wordt weer gebruikt om zoveel mogelijk ouderen samen te brengen om deel te nemen aan interactieve kookdagen. Voor de kookdagen met ouderen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van minder mooie en overgebleven groenten. Op deze manier helpt Oma’ Soep verspilling van voedsel voorkomen. In samenwerking met Vegan Masters heeft Oma’s Soep een aantal unieke en gezonde vegan soepen gemaakt.

Bekijk alle soepen die door Max voor Vegan Masters zijn ontwikkeld.

Product

Inhoud:

500 mlIngrediënten

Pompoen (64,4%), water, kokosmelk (kokosextract 60%, water), bouillon (21,6%) (steenzout, maiszetmeel, ui, wortel, zonnebloemolie, specerijen en kruiden), citroensap, sinaasappelsap, en maizenaAllergie-informatie

De Vegan Masters werken in een omgeving waar alle 14 allergenen worden gebruikt en kunnen, ondanks alle inspanningen, enige vorm van sporen niet geheel voorkomen.


 

 

 

Check of we bij jou bezorgen

Om te controleren of we in jouw postcodegebied bezorgen, en op welke dagen, vul je in het veld hieronder de eerste vier cijfers van jouw postcode in, en klik je op de knop om je postcode te checken.

Helaas, we bezorgen momenteel niet in jouw postcodegebied.

Zie de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we dit wel doen? Laat dan hier jouw e-mailadres en postcode achter, dan laten we het je weten wanneer we ons bezorggebied uitbreiden.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op zaterdag.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op dinsdag, donderdag en zaterdag.


Bezorginformatie

Bezorging op dinsdag, woensdag en zaterdag

Wij bezorgen in het grootste deel van Nederland op dinsdag, donderdag en zaterdag, en in een kleiner deel van het land alleen op zaterdag. In (delen van) Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Zeeland en Limburg bezorgen we helaas op dit moment niet. Wil je precies weten of en wanneer we bij jou bezorgen, check dan hier je postcode.

Vóór 10:00 besteld, morgen in huis

In het grootste deel van Nederland geldt: plaats je jouw bestelling op maandag, woensdag of vrijdag vóór 10:00, dan bezorgen wij de volgende dag. Je kunt ook altijd kiezen voor een bezorgdatum meerdere dagen vooruit. Woon je verder buiten de randstad, dan kun je tot vrijdag 10:00 je bestelling plaatsen om die op zaterdag bezorgd te krijgen.

Volg je bestelling

Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je de dag voordat deze bezorgd wordt tussen 12:00 en 14:00 een e-mail met daarin de verwachte bezorgtijd (op een half uur nauwkeurig) en een link waarop je op de bezorgdag kunt zien waar onze bezorger zich op dat moment bevindt en hoe laat hij precies aan zal komen.

Gratis bezorgd vanaf €50

Bestellen kan bij ons vanaf €20. Hoe meer je bestelt, hoe minder bezorgkosten je betaalt. Vanaf €50 is de bezorging zelfs gratis!