We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Veggie Challenge: Finalebox

Aanbieding!

De Finalebox bevat de lekkerste vegan gerechten om gemakkelijk en voordelig deel te nemen aan de Veggie Challenge. In deze box vind je voor de laatste dagen van de Challenge (29 t/m 31 januari) een ontbijt, lunch en diner. Je betaalt omgerekend slechts €4,25 per eetmoment! Omdat dit de laatste box van de maand is krijg je er veel lekkere extra’s bij! Dit zijn snacks, tussendoortjes, maar ook andere vegan boodschappen en ingrediënten waar je zelf lekkere dingen mee kunt maken. Wat je er precies allemaal extra bij krijgt is een verrassing!

De Finalebox bevat de onderstaande gerechten.

Dag 1

 • Ontbijt: Havermout met rijstmelk
 • Lunch: Ghanoush Wrap
 • Diner: Boon/ Asperges burger met bloemkool en tahine
 • Tussendoor: Toastjes met Paprika-, Kip-kerrie-, of Saté- spread
 • Extra: Flora Plant boter of Flowerfarm margarine, Rude Health Havermelk, Mayo Sisters Mayonaise, Sharp Sharp cake, Hoeksche Boerderijchips, Graze repen

Dag 2

Dag 3

 • Ontbijt: Pannenkoeken met banaan en siroop
 • Lunch: Oma’s soep met brood
 • Diner: Pasta met Willicroft kaassaus en groenten
 • Extra: Donny Craves koeken

 

Let op: Je kunt voor deze Finalebox meerdere bezorgdagen kiezen (van 25 t/m 28 januari). Als je meedoet aan de hele Veggie Challenge en de gerechten uit deze box wilt laten aansluiten op de eerdere boxen, dan kun je de Finalebox het beste bestellen voor donderdag 28 januari. Het wordt dan in één pakket bezorgd (tussen 17:00 en 22:00).

 


Houdbaarheid

Al onze producten zijn ultra-vers bereid. Bewaar dit product in de koelkast (max. 7ºC) en consumeer het binnen 4 dagen.

 42,50

Dit gerecht is helaas uitverkocht!

Bezorging

De Finalebox van de Veggie Challenge bevat gerechten en extra’s voor vrijdag 29 t/m zondag 31 januari en wordt bezorgd op donderdag 28 januari (tussen 17:00 en 22:00).

De Veggie Challenge

De Veggie Challenge is het ideale moment om eens te proberen minder vlees te eten. Deze challenge van 30 dagen wordt georganiseerd door ProVeg: hét platform voor de startende vegan en vleesminderaar. Wereldwijd worden mensen uitgedaagd om 30 dagen minder vlees te eten. Wij hebben voor elke week van de Veggie Challenge een Weekbox samengesteld met een selectie van de lekkerste vegan gerechten uit ons eigen assortiment en dat van verschillende van onze vegan partners. Op deze manier wordt het niet alleen een smakelijke Challenge, maar ook nog eens heel makkelijk en voordelig!

De Finalebox bevat alle gerechten voor de laatste paar dagen van de maand: 29 t/m 31 januari.

Bezorging

Wij bezorgen in heel Nederland, op maandag, woensdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00. Je kunt bestellen vanaf €50. Bij bestellingen vanaf €70 is de bezorging gratis!

Met deze maaltijd bespaar je:

0 kg

CO2-equivalent

0 l

Water

Dierenlevens

Lees meer over de milieubesparing die onze producten opleveren.
		 	Array
(
  [0] => flat_rate:4
)
		 

Check of we bij jou bezorgen

Om te controleren of we in jouw postcodegebied bezorgen, en op welke dagen, vul je in het veld hieronder de eerste vier cijfers van jouw postcode in, en klik je op de knop om je postcode te checken.

Helaas, we bezorgen momenteel niet in jouw postcodegebied.

Zie de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we dit wel doen? Laat dan hier jouw e-mailadres en postcode achter, dan laten we het je weten wanneer we ons bezorggebied uitbreiden.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op zaterdag.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op dinsdag, donderdag en zaterdag.


Bezorginformatie

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen in heel Nederland op maandag, woensdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00.

Vóór 8:00 besteld, morgen in huis

Als je jouw bestelling onze volgende bezorgdag wilt laten thuisbezorgen, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk de dag ervoor voor 8:00 uur ‘s ochtends hebt geplaatst.

Volg je bestelling

Jouw bestelling wordt bevroren thuisbezorgd door onze bezorgpartner Leen Menken. De dag voor de levering ontvang je van hen een bericht via e-mail met de verwachte bezorgtijden een tracking-code waarmee je kunt volgen waar jouw bestelling is en in welk tijdsvak jouw bestelling aan zal komen. Op de dag van de levering zal het tijdvak steeds nauwkeuriger worden aangegeven naarmate de bezorgtijd dichterbij komt . 30 minuten voor aankomst ontvangt je daarnaast nog een SMS met de bevestiging dat de koerier eraan komt.

Gratis bezorgd vanaf €70

Bestellen kan bij ons vanaf €50. In heel Nederland is de bezorging bij bestellingen vanaf €70 gratis!