Master
Stew Master Rutger
Rutger is de grondlegger, kok, en productontwikkelaar van Stewart & Sally. Toen hij met zijn zaak begon wilde hij iets vernieuwends brengen in de wereld van take-away voedsel, omdat hij zag dat er maar weinig opties beschikbaar waren voor gezond en gevarieerd eten. Hij besloot daarom zijn baan als productontwikkelaar op te zeggen en zich te focussen op het ontwikkelen van een concept waarbij hij het hele jaar rond gezonde seizoensgerechten kon aanbieden. Dit leidde uiteindelijk tot een lijn van stamppotten voor de winter en salades voor de zomermaanden.
In 2014 begon Rutger met het verkopen van zijn zelfgemaakte maaltijden vanuit een heringerichte zeecontainer op de Amsterdamse Zuidas. In 2017 opende hij een winkel in Amsterdam noord in de opbloeiende wijk Van der Pek. Tegenwoordig verzorgt Stewart & Sally ook veel catering; vooral aan bedrijven die hun weknemers willen verwennen met gezonde en lekkere luch- of dinergerechten.
Bekijk hier alle stamppotten die door Rutger voor Vegan Masters zijn ontwikkeld.
Bekijk hier alle pasta’s die door Rutger voor Vegan Masters zijn ontwikkeld.