Week Zonder Vlees Box 2021

Aanbieding!

Vegan Masters is officiële sponsor van de Nationale Week Zonder Vlees 2021. Help ook onze milieu-impact te beperken en meld je aan om mee te doen en een hele week geen vlees te eten!

Meedoen aan de Nationale Week Zonder Vlees wordt extra gemakkelijk en lekker met deze box. In de Week Zonder Vlees Box zit voor zeven dagen een compleet vegan ontbijt, lunch en diner, plus een planning wanneer je wat kan eten en instructies voor de eventuele bereiding. Naast een selectie van de lekkerste gerechten van Vegan masters vind je in de box een pak amandelmelk van Rude Health en vegan boter. Omdat bijna al onze producten al kant-en-klaar zijn hoef je het meeste alleen nog even op te warmen. Dus, wil je graag eens proberen om een week geen vlees te eten, maar weet je niet goed hoe je vegan moet koken, of heb je daar geen tijd voor? Dan is deze box de ideale basis voor jouw Week Zonder Vlees!

Met de producten in deze box bespaar je maar liefst een uitstoot van 12,1 kg CO2, 2286 liter water, en 0,36 dierenlevens! Dat komt overeen met ongeveer 69 km autorijden en bijna 33 keer douchen!

Let op: De Week Zonder Vlees Box is alleen beschikbaar voor bezorging op maandag 8 maart. Omdat onze producten ultra-vers zijn wordt deze box in twee pakketten geleverd: het eerste pakket op maandag 8 maart, en het tweede pakket op donderdag 11 maart. Onze levertijden zijn tussen 17:00 en 22:00. We hebben er daarom rekening mee gehouden dat jouw Week Zonder Vlees met deze box loopt van dinsdag 9 t/m maandag 15 maart.

 

Houdbaarheid

Al onze producten zijn ultra-vers bereid. Bewaar dit product in de koelkast (max. 7ºC). De pizza’s, pasta’s, curry’s, stamppotten en wereldgerechten zijn dan vier dagen houdbaar; de wraps, sandwiches, salades en poké bowls twee dagen.

 99,00

Dit gerecht is helaas uitverkocht!

Master

De producten in deze box zijn met zorg gemaakt door onze Masters. Lees meer over de Masters, hun producten en hun missie op de informatiepagina.

Informatie

Zie voor de productinformatie van de producten die je in deze box vindt de pagina’s van de individuele producten.

Bereiding

Zie voor de bereidingswijze van de producten in deze box de pagina’s van de individuele producten. In de box zelf vind je de bereidingsinstructies van de overige gerechten.

Bezorging

Wij bezorgen in heel Nederland, op maandag, woensdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00. Bij bestellingen vanaf €50 is de bezorging gratis!

Met deze maaltijd bespaar je:

12.1 kg

CO2-equivalent

2286 l

Water

0.36

Dierenlevens

Lees meer over de milieubesparing die onze producten opleveren.
		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Check of we bij jou bezorgen

Om te controleren of we in jouw postcodegebied bezorgen, en op welke dagen, vul je in het veld hieronder de eerste vier cijfers van jouw postcode in, en klik je op de knop om je postcode te checken.

Helaas, we bezorgen momenteel niet in jouw postcodegebied.

Zie de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we dit wel doen? Laat dan hier jouw e-mailadres en postcode achter, dan laten we het je weten wanneer we ons bezorggebied uitbreiden.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op zaterdag.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op dinsdag, donderdag en zaterdag.


Bezorginformatie

Bezorging in heel Nederland, Vlaanderen en Brussel

Wij bezorgen in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), Vlaanderen en Brussel op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:00.

Vóór 10:00 besteld, morgen in huis

  • Wil je jouw bestelling op maandag of dinsdag laten thuisbezorgen? Bestel dan vóór zondag 10:00 uur.
  • Het laatste bestelmoment voor bezorging op woensdag of donderdag is dinsdag vóór 10:00 uur.
  • En om op vrijdag te laten bezorgen (zodat je op vrijdag of in het weekend van onze gerechten kunt genieten), plaats je je bestelling vóór donderdag 10:00 uur.

Volg je bestelling

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd door onze bezorgpartner Trunkrs. Op de dag van bezorging ontvang je van hen rond 16:00 een e-mail met daarin de tracking-informatie en de verwachte bezorgtijd (op een half uur nauwkeurig). Kort voor de bezorging ontvang je nog een SMS met de laatste details.

Gratis bezorgd vanaf €50

Bestellen kan bij ons vanaf €20. In heel Nederland is de bezorging bij bestellingen vanaf €50 gratis!

Wij zijn verder aan het verduurzamen!

Door te veel breuk in het transport en de beperkte houdbaarheid van onze producten hebben wij bijgedragen aan voedselverspilling. Dat past niet bij ons! 

We kiezen nu voor een andere werkwijze die beter helpt bij onze missie de wereld een stukje mooier te maken. Jouw favoriete vegan maaltijden bestel je straks vriesvers!

Om dit alles gerealiseerd te krijgen zullen jullie het even zonder ons moeten doen. We verwachten vanaf november jullie weer van onze heerlijke maaltijden, pizza’s, party bites en meer te kunnen voorzien.

Tot dan!
Team Vegan Masters