We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Week Zonder Vlees Box

Aanbieding!

VASTE LEVERDAGEN: MAANDAG EN DONDERDAG

Let op: Omdat onze producten ultra-vers zijn wordt deze box in twee pakketten geleverd: het eerste pakket op maandag, en het tweede pakket op donderdag. Kies bij het afrekenen voor de leverdag de maandag, dan wordt het tweede pakket diezelfde week op donderdag bezorgd.

Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Door minder vlees te eten heb je een enorme positieve impact op het milieu. Om je te laten ervaren hoe lekker en gemakkelijk eten zonder vlees kan zijn hebben we dit speciale pakket met 7 ontbijtproducten, 7 lunches, en 7 avondmaaltijden samengesteld. Wil je graag eens proberen om een week geen vlees te eten, maar weet je niet goed hoe je vegan moet koken, of heb je daar geen tijd voor? Dan is deze box de ideale basis voor jouw Week Zonder Vlees!

Met de producten in deze box bespaar je maar liefst een uitstoot van 10 kg CO2, 1118 liter water, en 0,16 dierenlevens! Dat komt overeen met ongeveer 58 km autorijden en bijna 16 keer douchen!

Let op: deze speciale box is maar beperkt beschikbaar en op is op!

 

Houdbaarheid

Al onze producten zijn ultra-vers bereid. Bewaar dit product in de koelkast (max. 7ºC). De pizza’s, pasta’s, curry’s, stamppotten en wereldgerechten zijn dan vier dagen houdbaar; de wraps, sandwiches, salades en poké bowls twee dagen.

 109,00

Dit gerecht is helaas uitverkocht!

Bezorging

Wij bezorgen in heel Nederland, op maandag, woensdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00. Je kunt bestellen vanaf €50. Bij bestellingen vanaf €70 is de bezorging gratis!

Met deze maaltijd bespaar je:

10.1 kg

CO2-equivalent

1118 l

Water

0.16

Dierenlevens

Lees meer over de milieubesparing die onze producten opleveren.
		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Check of we bij jou bezorgen

Om te controleren of we in jouw postcodegebied bezorgen, en op welke dagen, vul je in het veld hieronder de eerste vier cijfers van jouw postcode in, en klik je op de knop om je postcode te checken.

Helaas, we bezorgen momenteel niet in jouw postcodegebied.

Zie de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we dit wel doen? Laat dan hier jouw e-mailadres en postcode achter, dan laten we het je weten wanneer we ons bezorggebied uitbreiden.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op zaterdag.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op dinsdag, donderdag en zaterdag.


Bezorginformatie

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen in heel Nederland op maandag, woensdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00.

Vóór 8:00 besteld, morgen in huis

Als je jouw bestelling onze volgende bezorgdag wilt laten thuisbezorgen, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk de dag ervoor voor 8:00 uur ‘s ochtends hebt geplaatst.

Volg je bestelling

Jouw bestelling wordt bevroren thuisbezorgd door onze bezorgpartner Leen Menken. De dag voor de levering ontvang je van hen een bericht via e-mail met de verwachte bezorgtijden een tracking-code waarmee je kunt volgen waar jouw bestelling is en in welk tijdsvak jouw bestelling aan zal komen. Op de dag van de levering zal het tijdvak steeds nauwkeuriger worden aangegeven naarmate de bezorgtijd dichterbij komt . 30 minuten voor aankomst ontvangt je daarnaast nog een SMS met de bevestiging dat de koerier eraan komt.

Gratis bezorgd vanaf €70

Bestellen kan bij ons vanaf €50. In heel Nederland is de bezorging bij bestellingen vanaf €70 gratis!