Samengestelde Boxen en Tijdelijke Acties

Wil jij op een voordelige manier kennismaken met plantaardig eten? Onze samengestelde boxen bieden je een uitkomst! Bij ons kan je een vegan box bestellen zonder abonnement. We hebben verschillende boxen voor jou samengesteld, waaronder de Introductiebox, een vegan maaltijd box met vijf uiteenlopende vegan gerechten, zoals een vegan pizza, een vegan curry en een vegan pasta. Naast de standaard boxen ontwikkelen we met onze Haute Cuisine Master ook een Paasbox en een Kerstbox met allerlei vegan haute cuisine gerechten die niet standaard in ons assortiment zitten.

What's in the box?

Onze boxen zijn zorgvuldig voor jou samengesteld en bevatten uiteenlopende vegan gerechten die voldoen aan al jouw eet- en snaai behoeften. Heb jij trek in een gezonde vegan buddha bowl, of liever een guiltless pleasure zoals een vegan pizza of een vegan burger? Het kan allemaal. In onze boxen vind  je zowel vegan maaltijden als vegan lunchgerechten en een deel van deze gerechten is ook geschikt om in te vriezen zodat je er op een later moment van kan genieten.

Bij bijzonder gelegenheden horen bijzondere boxen. Daarom zijn er naast onze Introductieboxen en de Bestseller Box regelmatig specials in het assortiment te vinden. Denk hierbij een de vegan Paasbox, de vegan Kerstbox, maar ook een vegan bbq box en een vegan festival box!

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Wij zijn verder aan het verduurzamen!

Door te veel breuk in het transport en de beperkte houdbaarheid van onze producten hebben wij bijgedragen aan voedselverspilling. Dat past niet bij ons! 

We kiezen nu voor een andere werkwijze die beter helpt bij onze missie de wereld een stukje mooier te maken. Jouw favoriete vegan maaltijden bestel je straks vriesvers!

Om dit alles gerealiseerd te krijgen zullen jullie het even zonder ons moeten doen. We verwachten vanaf november jullie weer van onze heerlijke maaltijden, pizza’s, party bites en meer te kunnen voorzien.

Tot dan!
Team Vegan Masters