Breakfast Master Rosanne

Wil jij een lekker, voedzaam vegan ontbijt bestellen, dan staat onze Vegan Breakfast Master Rosanne voor jou klaar. Een ‘foodie’ in hart en nieren, wonend in het mooie Rotterdam en regelmatig in de keuken te vinden. Daar ontstond ook de liefde voor havermout die zij met haar vegan gerechten naar een hoger level heeft getild. Als actief sporter weet Rosanne wat een gevarieerd en gezond plantaardig ontbijt moet bevatten om jou die ultieme start van de ochtend te geven zodat jij de rest van de dag energiek bent.

Begin de dag met een lekker vegan ontbijt

Zin in een goed vegan havermout ontbijt? Heerlijk met citroen, appel, rozijnen… en zoete aardappel? Ja zeker, het kan! Dit veganistisch ontbijt is niet alleen voedzaam, maar ook nog eens heerlijk uniek. Met deze vegan ontbijt bowl krijg je al lekker vroeg een deel van je dagelijkse portie fruit binnen, en het bevat door de bereiding met sojamelk ook nog eens wat extra eiwitten. Getopt met gekaramelliseerde cashewnoten in agavesiroop en wat extra appel weet je zeker: jouw dag kan niet meer stuk.

Een gezond lekker ontbijt is het ultieme begin van de dag. Met Rosanne’s ontbijtjes kan je eindeloos variëren met allerlei ingrediënten: denk aan cacao, dadels en verschillende soorten nootjes. Één ding is zeker, er zit altijd fruit in voor die frisse touch in de ochtend. En ja, het cliché is toch echt waar: een goed begin is het halve werk. Met een goed vegan ontbijt moet je wel een goede dag hebben!

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Wij zijn verder aan het verduurzamen!

Door te veel breuk in het transport en de beperkte houdbaarheid van onze producten hebben wij bijgedragen aan voedselverspilling. Dat past niet bij ons! 

We kiezen nu voor een andere werkwijze die beter helpt bij onze missie de wereld een stukje mooier te maken. Jouw favoriete vegan maaltijden bestel je straks vriesvers!

Om dit alles gerealiseerd te krijgen zullen jullie het even zonder ons moeten doen. We verwachten vanaf november jullie weer van onze heerlijke maaltijden, pizza’s, party bites en meer te kunnen voorzien.

Tot dan!
Team Vegan Masters