Indonesian Cuisine Master Margie

Margie heeft vanaf kleins af aan al ervaring in de Indonesische keuken, maar zij maakt pas sinds kort Indonesisch groentegerechten die 100% plantaardig zijn. Zij heeft jarenlang haar eigen Aziatische toko gehad, catering verzorgd en Aziatische kookworkshops gegeven. Koken is een grote passie voor haar en een vegan Indonesisch recept creëren ziet zij als een leuke uitdaging. Zij verbouwt haar eigen groenten en deelt haar vegan recepten op haar social media kanalen onder de naam ‘The Green Kitchen by Margie’.

De recepten van Margie

Haar eerste gerecht is de Satay With Me, geïnspireerd door het eiland Java. Deze vegan saté is gemaakt van oesterzwammen en haar eigen speciale satékruiden. Dit wordt geserveerd met vegan gado-gado, tempeh, seroendeng, meergranen rijst en vegan satésaus. De kracht van dit gerecht zit hem vooral in de verse kruiden.

Met Margie’s vegan recepten kunnen we alle kanten op! Zo hopen we in de toekomst ook een vegan rijsttafel te kunnen aanbieden. Hoe gaaf zou dat zijn? Met haar fantastische kookkunsten sluiten we ook niet uit dat zij een keer een samenwerking zal kunnen doen met onze Pastry Master Ben, zodat we een heerlijke authentiek Indonesisch nagerecht kunnen toevoegen aan het assortiment.

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Wij zijn verder aan het verduurzamen!

Door te veel breuk in het transport en de beperkte houdbaarheid van onze producten hebben wij bijgedragen aan voedselverspilling. Dat past niet bij ons! 

We kiezen nu voor een andere werkwijze die beter helpt bij onze missie de wereld een stukje mooier te maken. Jouw favoriete vegan maaltijden bestel je straks vriesvers!

Om dit alles gerealiseerd te krijgen zullen jullie het even zonder ons moeten doen. We verwachten vanaf november jullie weer van onze heerlijke maaltijden, pizza’s, party bites en meer te kunnen voorzien.

Tot dan!
Team Vegan Masters