We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Vegan Italian Cuisine Master Gabriele

Vegan, Italiaans, Amsterdam based sinds 2018. Oorspronkelijk komt Gabriele uit een klein Italiaans dorp, waar hij als kind meehielp op de boerderij van zijn oma. Dit gaf hem een connectie met veganisme voor hij zich bewust was van het daadwerkelijke concept. Hij heeft in meerdere landen gewoond en gewerkt en werd gaandeweg steeds bekender met vegan eten. Nu heeft hij een eigen project genaamd ‘Vegan Bear Chef’, waarmee hij onder andere vegan kaas ontwikkelt, en hij heeft ook een vegan kookboek uitgebracht. Het is zijn missie om vegan eten toegankelijk te maken zodat mensen vaker plantaardig eten en daarmee “groener” gaan leven.

Vegan Italiaanse gerechten

Gabriele heeft drie heerlijke vegan Italiaanse recepten ontwikkeld. Te beginnen met Cheesy Polenta Cookies, met champignons en spinazie, een vegan kaas creme op bloemkool basis, kleine blokjes gerookte tempeh en geraspte vegan kaas op aardappelbasis. 

Zijn tweede gerecht is een traditionele vegan pasta met veel groenten. Dit vegan pasta gerecht bevat volkoren pasta met een rijke vegan ragu alla Mediterranea. De vegan pasta saus is gemaakt met tempeh gehakt, wortels, ui, selderij, kappertjes en geroosterde aubergine. Ook dit gerecht is getopt met zijn heerlijke geraspte vegan kaas!

Gabriele’s vegan lasagne recept is buitengewoon lekker! Authentiek Italiaans, en toch uniek door de grote hoeveelheid frisse groenten. Vegan, glutenvrij én smaakvol, met aardappelen, groene bonen, basilicum pesto en vegan bechamel saus, De vegan kaas is, je raad het al, op aardappelbasis. 

Zeg eens eerlijk, sta jij ook te springen om vegan tiramisu of een ander authentiek Italiaans dessert? Op een vegan tiramisu recept zullen we nog even moeten wachten, maar er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor een samenwerking tussen onze Italian Cuisine Master en onze Pastry Master. Ondertussen kan je genieten van genoeg andere zoethoudertjes in de Pastry categorie.

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)