Moroccan Cuisine Master Ibrahim

Ibrahim is gek op sporten en lekker eten maken. Hij begon al jong met beide activiteiten, en koken werd vanaf zijn 14e meer dan alleen een hobby. Zijn passie voor vegan koken ontstond later; hij werd in 2017 veganist. Vanuit zijn achtergrond raakte hij met name geïnteresseerd in de Marokkaanse keuken en het veganizen hiervan om zijn vrienden en familie te verrassen. Naast koken en het beoefenen van verschillende sporten (MMA, Muay Thai, krachttraining), houdt Ibrahim van lezen en eigen groente verbouwen in zijn moestuin.

Vegan, Marokkaans, veelzijdig!

De Marokkaanse keuken is heerlijk én veelzijdig. Dat blijkt wel uit het vegan menu dat onze Moroccan Cuisine Master voor jullie heeft samengesteld. Het bestaat niet alleen uit klassieke Marokkaanse gerechten, maar ook uit zeer verrassende vegan maaltijden. Deze blijven voor nu nog even een verrassing! We laten jullie als eerste kennismaken met zijn heerlijke couscous genaamd Kiss Kiss!

Kiss Kiss is een maaltijd om te zoenen. De couscous wordt geserveerd met een heerlijke tajine van courgette, venkel, tomaat en jackfruit, en is gekruid met een Marokkaans kruidenmengsel ras el hanout. Voeg daar een compote van rode ui, rozijnen en kaneel aan toe en je hebt een authentiek Marokkaans gerecht met een twist van een Vegan Master.

Ja, Marokkaans eten kan ook vegan. Volgens onze Moroccan Cuisine Master Ibrahim is de Marokaanse keuken van oorsprong zelfs meer plantaardig. Een typisch Marokkaans gerecht dat makkelijk te veganizen is, is Amazigh: een Marokkaanse groentestoof. De eiwitten die normaal gesproken worden gewonnen uit vlees, vervang je met linzen.

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Wij zijn verder aan het verduurzamen!

Door te veel breuk in het transport en de beperkte houdbaarheid van onze producten hebben wij bijgedragen aan voedselverspilling. Dat past niet bij ons! 

We kiezen nu voor een andere werkwijze die beter helpt bij onze missie de wereld een stukje mooier te maken. Jouw favoriete vegan maaltijden bestel je straks vriesvers!

Om dit alles gerealiseerd te krijgen zullen jullie het even zonder ons moeten doen. We verwachten vanaf november jullie weer van onze heerlijke maaltijden, pizza’s, party bites en meer te kunnen voorzien.

Tot dan!
Team Vegan Masters