Pizza Master Isabeau

Vegan pizza maken, dat zit onze Master Isabeau in het bloed. Bijna veertig jaar geleden startte haar grootmoeder een Italiaans restaurant in Nederland. Haar vader erfde het pizza-virus van zijn moeder en opende een keten van pizza bezorgrestaurants. Je kunt wel zeggen dat Isabeau is opgegroeid met pizza! Isabeau werd door haar veganistische vader uitgedaagd om niet één vegan pizza recept, maar wel drie spannende nieuwe recepten te bedenken voor 100% plantaardige pizza’s. En dat is zeker gelukt! Haar pizza’s hebben niet alleen de lekkerste vegan pizza toppings, maar ook de beste vegan pizza kaas van niemand anders dan onze Cheese Master Brad, CEO van Willicroft.

Drie vegan pizza creaties

Isabeau’s eerste creatie is de Forever Green pizza. In de bodem is het water geswapt voor verse basilicumsappen, waardoor er 35% extra groenten is toegevoegd. Deze vegan pizza bodem is belegd met een vegan pesto, gemaakt van verse basilicum, cashewnoten en knoflook. De huisgegrilde groenten en heerlijke vegan kaas maken dit gerecht helemaal af.

Het tweede vegan pizza recept dat zij heeft ontwikkeld, is de Tropical Jack pizza. Deze pizza heeft een witte vegan pizza bodem, gesaust met een havermascarpone. Deze wordt belegd met de vegan kaas van Willicroft, waar vervolgens mangostukjes op komen. Het belangrijkste ingrediënt is onze huisgemarineerde, gekruide jackfruit. De pizza wordt afgetopt met rode ui. Apart krijg je hier gesneden roma sla en een overheerlijke vegan bbq saus bij. 

Last but not least: de Karma Kebab pizza. Gemaakt op een witte vegan pizza bodem met een geroosterde paprikasaus. Vervolgens wordt deze belegd met vegan shoarma op basis van knolselderij, gecreëerd door onze Kebab Master Pascal. Ook hier gaat de vegan kaas van Willicroft overheen en de pizza wordt afgemaakt met rode ui. Apart krijg jij er gesneden romasla en huisgemaakte vegan knoflooksaus bij.

Je eigen vegan pizza maken? De beste vegan pizzabodem kopen jullie bij Vegan Masters! We hebben een basilicumbodem en een bietenbodem, verpakt per twee. Zelf een vegan pizza bodem maken kan natuurlijk ook, maar als je tijd wil besparen en op zoek bent naar het beste resultaat, ben je bij ons aan het juiste adres! 

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Wij zijn verder aan het verduurzamen!

Door te veel breuk in het transport en de beperkte houdbaarheid van onze producten hebben wij bijgedragen aan voedselverspilling. Dat past niet bij ons! 

We kiezen nu voor een andere werkwijze die beter helpt bij onze missie de wereld een stukje mooier te maken. Jouw favoriete vegan maaltijden bestel je straks vriesvers!

Om dit alles gerealiseerd te krijgen zullen jullie het even zonder ons moeten doen. We verwachten vanaf november jullie weer van onze heerlijke maaltijden, pizza’s, party bites en meer te kunnen voorzien.

Tot dan!
Team Vegan Masters