We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Sandwiches & Wraps Master Gaia

Gaia is een gepassioneerde kok uit Italië. Ze is opgegroeid in het restaurant van haar ouders, waar ze haar liefde voor vegan koken ontdekte. Ze heeft over de hele wereld gereisd en overal waar ze kwam vond ze culinaire inspiratie voor haar vegan recepten. Ze heeft een tijd lang in Australië gewoond, waar ze voor niemand minder dan Jamie Oliver werkt. Naast koken is haar tweede passie kite surfen en in 2016 blies de wind haar naar het meest zuidelijke puntje van Europa: Tarifa in Spanje. Ze opende hier samen met haar vriend een klein vegan restaurant vanuit een zeecontainer, dat ze ‘Power House’ noemden. Binnen twee jaar werd ‘Power House’ zo populair dat ze naar een grotere locatie moesten verhuizen, en het is nu één van de hotspots van Tarifa. Gaia is voor het Vegan Masters team geselecteerd dankzij haar geweldige vegan sandwiches en vegan wraps.

Unieke vegan wraps en vegan sandwiches

Gaia ontwikkelde twee heerlijke vegan wraps en een fantastische vegan sandwich voor ons. De Ghanoush Wrap is een door de Marokkaanse keuken geïnspireerde vegan wrap van bieten met vegan baba ghanoush, spinazie, geroosterde kikkererwten en gegrilde paprika en courgette.

De Rainbow wrap is een kleurrijk gerecht met een vegan wrap vulling geïnspireerd door de regenboog. Wat zit er op deze wrap? Hummus gemaakt van bieten, avocado, ingelegde rode ui, wortel, avocado, rode kool, spinazie en pinda’s. Vegan wraps eten kan gezond én lekker zijn!

De Healthy Bastard komt niet voor niets aan zijn naam. Het is niet gewoonweg een vegan broodje gezond, het is een unieke vegan sandwich waar je blij van wordt; met spicy tofu, avocado, ingelegde rode ui, tomaat, spinazie en tijmmayonaise.

Waarom zou je vegan wraps zelf maken? Vegan eten bestellen doe je met gemak bij Vegan Masters. Of je nu trekt hebt in een gezonde wrap of salade, een lekkere pizza, of een sappige burger, wij hebben in elke keuken een ware Master met de beste vegan recepten staan.

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)