We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Kebab Master Pascal

Wat is nou de ultieme, duurzame, future proof vegan festival snack? Met die vraag klopte Lowlands in 2018 bij Pascal en Michael aan. Over het antwoord konden ze kort zijn: Karma Kebab. Vegan kebab maken van knolselderij, dat was iets nieuws! Lokaal geproduceerd en super duurzaam. Verse volkoren pita eromheen, ongeëvenaarde vegan knoflooksaus erover, en je hebt een hap waar zelfs de meest doorgewinterde carnivoor van gaat watertanden. Zo lieten zij rijen vol hongerige festivalgangers ervaren hoe lekker plantaardige kebab kan zijn. Tijd dus om de rest van Nederland te gaan veroveren. Want met z’n allen eten wij de wereld een beetje beter.

De Karma Kebab Kit

Met hun vegan kebab recept overtuigden Michael en Pascal niet alleen de festivals, maar ook ons! De titel ‘Kebab Masters’ is dan ook welverdiend. Met hun concept konden we met gemak een kit ontwikkelen. Wil je vegan kebab bestellen, dan is de Karma Kebab Kit de perfecte uitkomst. De kit bevat alle ingrediënten voor twee overheerlijke vegan pita’s en instructies om ze in een handomdraai zelf te maken. Verse tomaat, komkommer, sla, rode ui, frisse knoflooksaus en natuurlijk de beste kebab, allemaal omhuld door volkoren pitabroodjes.

Wist je dat Karma Kebab voorheen Karma Shoarma heette? Michael en Pascal besloten hun vegan shoarma een nieuwe naam te geven zodat het niet alleen internationaler, maar ook meer inclusief werd. Shoarma is namelijk een echt Nederlands begrip!

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)