We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Sushi Masters Veronica & David

Op zoek naar de beste vegan sushi? Bij Vegan Masters ben je aan het juiste adres! Masters David & Veronica van de Vegan Sushi Bar zijn degenen die onze vegan sushi maken. Het idee om sushi zonder vis te creëren kwam bij David op nadat zijn zusje een visallergie had ontwikkeld. David en Veronica hebben wekenlang samen in de keuken gewerkt aan recepten voor een 100% plantaardige versie van sushi waar iedereen van kan genieten. Van vegan tuna sushi tot vegan gyoza, geloof ons, dit wil je proeven!

De lekkerste Vegan Sushi bestel je bij Vegan Masters

Ons assortiment bestaat uit vier boxen en twee losse gerechten: De Sushi Box – de Mighty Sushi Box – de No Salmon Sushi Box – de No Tuna Sushi Box – Gyoza en Miso Soup. In de boxen worden wasabi, gember, sojasaus en houten chopstick meegeleverd. De sushi wordt bereid met zwarte rijst. Zwarte rijst bevat veel goede voedingsstoffen zoals vezels, ijzer, vitamine E en antioxidanten en is hierdoor gezonder dan witte rijst!

De beste vegan sushi in Amsterdam vind je bij Vegan Masters. Wij bezorgen onze vegan sushi niet alleen in Amsterdam, maar ook in – Rotterdam – Den Haag – Utrecht – Nijmegen en de rest van Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). En sinds kort zelfs in Vlaanderen en Brussel!

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)