Shop

Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij jou thuis! We bezorgen in heel Nederland op dinsdag en donderdag, en in een groot deel van het land ook op zaterdag*. Onze producten zijn ready-to-heat: je bewaart ze in de koelkast en hoeft ze alleen eventueel nog op te warmen.

Categorieën

Zo werkt onze ultra-verse bezorging:

Heb je geen tijd om boodschappen te doen en in de keuken te staan, maar wil je toch een gezonde en complete vegan maaltijd? Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij je thuis! In het grootste deel van Nederland geldt: als je voor 10:00 bestelt bezorgen we jouw maaltijden de volgende dag aan de deur. Meerdere dagen vooruitbestellen kan natuurlijk ook*. Onze producten worden in een gekoelde doos bezorgd en je kunt ze nog twee tot zes dagen in de koelkast bewaren, zodat je ze kan eten wanneer jij dat wilt.

Stap 1

Bestel jouw favoriete vegan gerechten via onze webshop en kies de bezorgdag.

Stap 2

Wij bereiden jouw gerechten ultra-vers

Stap 3

Je bestelling wordt op de geselecteerde dag gekoeld thuisbezorgd.

VeganMasters_ReadyToHeat_Steps_4-Products

Stap 4

Je kunt onze gerechten direct gebruiken of ze 2 tot 6 dagen in de koelkast bewaren om te eten wanneer jou dat uitkomt.

*: Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) op dinsdag en donderdag tussen 13:00 en 22:00. Daarnaast bezorgen we in een groot deel van het land op zaterdag voor 18:00.
Als je een bestelling hebt geplaatst voor bezorging in het centrale deel van Nederland (Randstad+), dan ontvang je de dag voordat deze bezorgd wordt tussen 12:00 en 14:00 een e-mail met daarin de verwachte bezorgtijd (op een half uur nauwkeurig) en een link waarop je op de bezorgdag kunt zien waar onze bezorger zich op dat moment bevindt en hoe laat hij precies aan zal komen. bestel je voor bezorging in het gebied daarbuiten, dan ontvang je op de dag van bezorging in de ochtend een tracking-link per e-mail of SMS.