Shop

Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij jou thuis! We bezorgen in heel Nederland op maandag t/m vrijdag* en bij bestellingen vanaf €50 is de bezorging gratis! Onze producten zijn ready-to-heat: je bewaart ze in de koelkast en hoeft ze alleen eventueel nog op te warmen.

Categorieën

Zo werkt onze ultra-verse bezorging:

Heb je geen tijd om boodschappen te doen en in de keuken te staan, maar wil je toch een gezonde en complete vegan maaltijd? Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij je thuis! In het grootste deel van Nederland geldt: als je voor 10:00 bestelt bezorgen we jouw maaltijden de volgende dag of de aan de deur. Meerdere dagen vooruitbestellen kan natuurlijk ook*. Onze producten worden in een gekoelde doos bezorgd en je kunt ze nog twee tot zes dagen in de koelkast bewaren, zodat je ze kan eten wanneer jij dat wilt.

Stap 1

Bestel jouw favoriete vegan gerechten via onze webshop en kies de bezorgdag.

Stap 2

Wij bereiden jouw gerechten ultra-vers

Stap 3

Je bestelling wordt op de geselecteerde dag gekoeld thuisbezorgd.

VeganMasters_ReadyToHeat_Steps_4-Products

Stap 4

Je kunt onze gerechten direct gebruiken of ze 2 tot 6 dagen in de koelkast bewaren om te eten wanneer jou dat uitkomt.

*: Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:00. Het minimale bestelbedrag is €20 en bestellingen vanaf €50 bezorgen we gratis.
Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je op de dag dat deze bezorgd wordt rond 16:00 een e-mail met daarin de tracking-gegevens. Vlak voordat de bezorger bij jou is ontvang je nog een SMS met de laatste details.