Duurzaamheid

Omdat een belangrijk deel van onze missie een betere en gezondere wereld creëren is, werken wij vanuit een duurzaam en milieuvriendelijk perspectief.
Al onze verpakkingsmaterialen zijn geselecteerd op een zo laag mogelijke milieu-impact en een zo goed mogelijke recyclebaarheid. We doen ons best om het gebruik van single-use plastics zoveel mogelijk terug te dringen. We kunnen het grootste positieve effect op het milieu hebben, door zoveel mogelijk mensen te overtuigen om te kiezen voor een meer plantaardig dieet. Dit doen we door onze heerlijke 100% plant-based convenience gerechten, die het lekker, makkelijk en aantrekkelijk maken om te kiezen voor een maaltijd die geen vlees bevat.

Eén van de grote voordelen van de keuze voor een plantaardig dieet, is dat de productie van voedsel op plantaardige basis veel minder CO2-uitstoot met zich meebrengt dan de productie van gerechten waarin vlees en zuivel is verwerkt. Daarnaast worden er ook geen dieren geschaad of gedood voor de productie van onze maaltijden.

Per jaar wordt per persoon in Nederland 35 kilo eten vergeten en weggegooid. Door in te zetten op gezonde en lekkere diepvriesmaaltijden willen we deze verspilling drastisch verminderen.

We hebben berekend dat elk van onze producten gemiddeld bijna een kilo CO2-equivalente broeikasgassen, meer dan 160 liter water en 0,01 dierenleven bespaart.

Wil je meer weten over de manier waarop we de milieubesparing van onze gerechten hebben berekend, bekijk dan onze pagina over de milieu-impact.