Shop

Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij jou thuis! Je kan onze maaltijden 5 dagen in de week landelijk laten bezorgen*. Onze producten zijn ready-to-heat: je bewaart ze in de koelkast en hoeft ze alleen eventueel nog op te warmen.

Als je op werkdagen voor 10:00 bestelt kun je jouw vegan gerechten nog dezelfde dag tussen 13:00 en 22:00 thuis laten bezorgen, maar je kunt ook altijd kiezen voor bezorging één of meerdere dagen later.

Categorieën

Zo werkt onze ultra-verse bezorging:

Heb je geen tijd om boodschappen te doen en in de keuken te staan, maar wil je toch een gezonde en complete vegan maaltijd? Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij je thuis! Als je voor 10:00 bestelt bezorgen we jouw maaltijd nog dezelfde dag aan de deur, maar vooruitbestellen kan natuurlijk ook*. Onze producten worden in een gekoelde doos bezorgd en je kunt ze nog twee tot vier dagen in de koelkast bewaren, zodat je ze kan eten wanneer jij dat wilt.

Stap 1

Bestel jouw favoriete vegan gerechten via onze webshop en kies de bezorgdag.

Stap 2

Wij bereiden jouw gerechten ultra-vers

Stap 3

Je bestelling wordt op de geselecteerde dag gekoeld thuisbezorgd.

VeganMasters_ReadyToHeat_Steps_4-Products

Stap 4

Je kunt onze gerechten direct gebruiken of ze 2 tot 4 dagen in de koelkast bewaren om te eten wanneer jou dat uitkomt.

*: Wij bezorgen op werkdagen tussen 13:00 en 22:00 in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Op de dag van bezorgen ontvang je tussen 11:00 en 13:00 een bericht via e-mail of sms met de verwachte bezorgtijd en een tracking-code waarmee je precies kunt volgen waar jouw bestelling is en hoe laat hij aankomt.