Shop

Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij jou thuis! We bezorgen in heel Nederland en in Vlaanderen en Brussel op maandag t/m vrijdag.* Bij bestellingen vanaf €50 is de bezorging gratis! Onze producten zijn ready-to-heat: je bewaart ze in de koelkast en hoeft ze alleen eventueel nog op te warmen.

Categorieën

Zo werkt onze ultra-verse bezorging:

Heb je geen tijd om boodschappen te doen en in de keuken te staan, maar wil je toch een gezonde en complete vegan maaltijd? Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij je thuis! Op dit moment bezorgen we overal in Nederland, behalve op de Waddeneilanden, en in België in Vlaanderen en Brussel.

Onze bezorgdagen zijn maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kies je welke bezorgdag jou het beste uitkomt. Als je jou bestelling op dinsdag, donderdag of zondag plaatst vóór 10:00 kunnen we de volgende dag al bezorgen. Als je je bestelling op een andere dag plaatst is de minimale bezorgtijd 1 of 2 dagen.* Langer vooruitbestellen kan natuurlijk ook (tot een maximum van 4 weken). Onze producten worden in een gekoelde doos bezorgd en je kunt ze nog twee tot vier dagen in de koelkast bewaren, zodat je ze kan eten wanneer jij dat wilt.

Stap 1

Bestel jouw favoriete vegan gerechten via onze webshop en kies de bezorgdag.

Stap 2

Wij bereiden jouw gerechten ultra-vers

Stap 3

Je bestelling wordt op de geselecteerde dag gekoeld thuisbezorgd.

VeganMasters_ReadyToHeat_Steps_4-Products

Stap 4

Je kunt onze gerechten direct gebruiken of ze 2 tot 4 dagen in de koelkast bewaren om te eten wanneer jou dat uitkomt.

*: Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en in Vlaanderen en Brussel op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:00. Het minimale bestelbedrag is €20 en bestellingen vanaf €50 bezorgen we gratis.
Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je op de dag dat deze bezorgd wordt rond 16:00 een e-mail met daarin de tracking-gegevens. Vlak voordat de bezorger bij jou is ontvang je nog een SMS met de laatste details.