We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Week Zonder Vlees en Zuivel Box 2022 Deel 1

Aanbieding!

Vegan Masters is officiële sponsor van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel 2022. Help ook onze milieu-impact te beperken en meld je aan om mee te doen en een hele week geen vlees te eten!

Meedoen aan de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel wordt extra gemakkelijk en lekker met deze box. In de Week Zonder Vlees en Zuivel Box zit voor zeven dagen een compleet vegan ontbijt, lunch en diner, plus een planning wanneer je wat kan eten en instructies voor de eventuele bereiding. Omdat bijna al onze producten al kant-en-klaar zijn hoef je het meeste alleen nog even op te warmen. Dus, wil je graag eens proberen om een week geen vlees en zuivel te eten, maar weet je niet goed hoe je vegan moet koken, of heb je daar geen tijd voor? Dan is deze box de ideale basis voor jouw Week Zonder Vlees en Zuivel!

Met de producten in deze box bespaar je maar liefst een uitstoot van 12,1 kg CO2, 2286 liter water, en 0,36 dierenlevens! Dat komt overeen met ongeveer 69 km autorijden en bijna 33 keer douchen!

Let op: Deel 1 van de Week Zonder Vlees en Zuivel Box is alleen beschikbaar voor bezorging op maandag 7 maart.
Jouw pakket wordt op maandag 3 maart tussen 17:00 en 22:00 bezorgd. We hebben er daarom rekening mee gehouden dat jouw Week Zonder Vlees en Zuivel met deze box loopt van dinsdag 8 t/m donderdag 10
maart. 

Houdbaarheid

Al onze producten zijn ultra-vers bereid. Bewaar dit product in de koelkast (max. 7ºC). De pizza’s, pasta’s, curry’s, stamppotten en wereldgerechten zijn dan vier dagen houdbaar; de wraps, sandwiches, salades en poké bowls twee dagen.

 42,25

Dit gerecht is helaas uitverkocht!

Master

De producten in deze box zijn met zorg gemaakt door onze Masters. Lees meer over de Masters, hun producten en hun missie op de informatiepagina.

Informatie

Zie voor de productinformatie van de producten die je in deze box vindt de pagina’s van de individuele producten.

Bereiding

Zie voor de bereidingswijze van de producten in deze box de pagina’s van de individuele producten. In de box zelf vind je de bereidingsinstructies van de overige gerechten.

Bezorging

Wij bezorgen in heel Nederland, op maandag, woensdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00. Je kunt bestellen vanaf €50. Bij bestellingen vanaf €70 is de bezorging gratis!

Met deze maaltijd bespaar je:

12.1 kg

CO2-equivalent

2286 l

Water

0.36

Dierenlevens

Lees meer over de milieubesparing die onze producten opleveren.
		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)
		 

Check of we bij jou bezorgen

Om te controleren of we in jouw postcodegebied bezorgen, en op welke dagen, vul je in het veld hieronder de eerste vier cijfers van jouw postcode in, en klik je op de knop om je postcode te checken.

Helaas, we bezorgen momenteel niet in jouw postcodegebied.

Zie de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we dit wel doen? Laat dan hier jouw e-mailadres en postcode achter, dan laten we het je weten wanneer we ons bezorggebied uitbreiden.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op zaterdag.

Yes, we komen onze verse vegan maaltijden graag bij jou thuisbezorgen!
We bezorgen in jouw postcodegebied op dinsdag, donderdag en zaterdag.


Bezorginformatie

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen in heel Nederland op maandag, woensdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00.

Vóór 8:00 besteld, morgen in huis

Als je jouw bestelling onze volgende bezorgdag wilt laten thuisbezorgen, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk de dag ervoor voor 8:00 uur ‘s ochtends hebt geplaatst.

Volg je bestelling

Jouw bestelling wordt bevroren thuisbezorgd door onze bezorgpartner Leen Menken. De dag voor de levering ontvang je van hen een bericht via e-mail met de verwachte bezorgtijden een tracking-code waarmee je kunt volgen waar jouw bestelling is en in welk tijdsvak jouw bestelling aan zal komen. Op de dag van de levering zal het tijdvak steeds nauwkeuriger worden aangegeven naarmate de bezorgtijd dichterbij komt . 30 minuten voor aankomst ontvangt je daarnaast nog een SMS met de bevestiging dat de koerier eraan komt.

Gratis bezorgd vanaf €70

Bestellen kan bij ons vanaf €50. In heel Nederland is de bezorging bij bestellingen vanaf €70 gratis!