Shop

Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij jou thuis! Je kan onze maaltijden in het grootste gedeelte van het land 3 dagen in de week  laten bezorgen*. Onze producten zijn ready-to-heat: je bewaart ze in de koelkast en hoeft ze alleen eventueel nog op te warmen.

Categorieën

Zo werkt onze ultra-verse bezorging:

Heb je geen tijd om boodschappen te doen en in de keuken te staan, maar wil je toch een gezonde en complete vegan maaltijd? Wij bezorgen de lekkerste vegan gerechten ultra-vers bij je thuis! In het grootste deel van Nederland geldt: als je voor 10:00 bestelt bezorgen we jouw maaltijden de volgende dag aan de deur. Meerdere dagen vooruitbestellen kan natuurlijk ook*. Onze producten worden in een gekoelde doos bezorgd en je kunt ze nog twee tot zes dagen in de koelkast bewaren, zodat je ze kan eten wanneer jij dat wilt.

Stap 1

Bestel jouw favoriete vegan gerechten via onze webshop en kies de bezorgdag.

Stap 2

Wij bereiden jouw gerechten ultra-vers

Stap 3

Je bestelling wordt op de geselecteerde dag gekoeld thuisbezorgd.

VeganMasters_ReadyToHeat_Steps_4-Products

Stap 4

Je kunt onze gerechten direct gebruiken of ze 2 tot 6 dagen in de koelkast bewaren om te eten wanneer jou dat uitkomt.

*: Wij bezorgen in het grootste deel van Nederland op dinsdag en donderdag tussen 13:00 en 22:00, en op zaterdag voor 18:00. In een kleiner deel van het land bezorgen we alleen op zaterdag. In (delen van) Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Zeeland en Limburg bezorgen we helaas op dit moment niet. Wil je precies weten of en wanneer we bij jou bezorgen, check dan hier je postcode.
Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je de dag voordat deze bezorgd wordt tussen 12:00 en 14:00 een e-mail met daarin de verwachte bezorgtijd (op een half uur nauwkeurig) en een link waarop je op de bezorgdag kunt zien waar onze bezorger zich op dat moment bevindt en hoe laat hij precies aan zal komen.