We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Curry master Jason

Met zijn fantastische vegan curry recept wist Jason de titel van Curry Master te bemachtigen. Jason raakt geïnspireerd door kleuren en gedurfde smaken: zijn missie is om te laten zien dat vegan food niet saai hoeft te zijn. Naast dat zijn gerechten barsten van de lekkere smaken, zien ze er ook nog eens prachtig uit doordat Jason met natuurlijke kleurstoffen werkt. Natuurlijke kleurstoffen worden gewonnen uit groenten en fruit. Jason maakt in zijn vegan curry gebruik van een rode bietensap kleurstof en spinazie als kleurstof.

Vegan Curry op z’n best

Awesome vegan curry, protein guaranteed. Neem de Pink Heart: een heerlijk gekruide vegan curry met kikkererwten, prachtig roze gekleurd met bieten en rijk aan eiwitten. De garam masala en de zoete smaak van de bieten zorgen samen voor een ongelofelijke smaakexplosie. Ook de Green Dream, een vegan groene curry, bevat wel 48% procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid eiwitten! Dat komt door de een andere favoriete bron van vegan proteïne: linzen! En hoe komt deze romige curry aan zijn mooie groene kleur? Dat komt door de hoeveelheid spinazie die erin is verwerkt. Top it off met verfrissend limoenblad en je bevindt je midden in deze groene droom!

Jason deelt veel van zijn vegan recepten op zijn Instagram account onder de naam @theindigokitchen. Het is zijn ambitie om een vegan kookboek te maken zodat jij al zijn heerlijke plantaardige maaltijden zelf thuis kunt maken!

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)