We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Vegan Italian Cuisine Master Gabriele

Vegan, Italiaans, Amsterdam based sinds 2018. Oorspronkelijk komt Gabriele uit een klein Italiaans dorp, waar hij als kind meehielp op de boerderij van zijn oma. Dit gaf hem een connectie met veganisme voor hij zich bewust was van het daadwerkelijke concept. Hij heeft in meerdere landen gewoond en gewerkt en werd gaandeweg steeds bekender met vegan eten. Nu heeft hij een eigen project genaamd ‘Vegan Bear Chef’, waarmee hij onder andere vegan kaas ontwikkelt, en hij heeft ook een vegan kookboek uitgebracht. Het is zijn missie om vegan eten toegankelijk te maken zodat mensen vaker plantaardig eten en daarmee “groener” gaan leven.

Meals Master Rutger

Rutger is de grondlegger, kok, en productontwikkelaar van Stewart & Sally. Toen hij met zijn zaak begon wilde hij iets vernieuwends brengen in de wereld van eten bestellen, omdat hij zag dat er maar weinig opties beschikbaar waren voor gezond eten en gevarieerd eten. Dit leidde uiteindelijk tot een lijn van vegan stamppot voor de koude maanden en pasta, lasagne, rendang en couscous. Met zijn variaties aan heerlijke vegan recepten maakte Rutger een enorme indruk op ons.

Vegan Masters Innovations

Onze Masters zijn altijd bezig met het ontwikkelen van lekkere nieuwe vegan recepten. Soms willen we een gerecht eerst een tijdje uitproberen en fine-tunen voordat we besluiten het in ons vaste assortiment op te nemen. Deze nieuwe gerechten vind je in de categorie Vegan Masters Innovations.

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)