We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Burger Master Randy

Meet Randy, onze Vegan Burger Master, en werkzaam als kok op filmsets. Stoer vegan eten creëren is zijn missie, en hij verzint graag recepten waarmee hij continu zijn eigen grenzen verlegt. Het concept van vegan junkfood was erg nieuw voor hem, maar dat hield hem niet tegen in zijn zoektocht naar het beste vegan burger recept. Wij zijn ervan overtuigd dat hij erin is geslaagd om twee van de beste vegan burgers te ontwikkelen. Nieuwsgierig? We presenteren je de No Way Burger en Don’t Be Chicken Burger!

Twee stoere burger kits

De No-Way burger is een stoere, sappige vegan burger op basis van tarwe en soja, op een broodje met rode biet en sesamzaadjes. Hij is belegd met vleestomaat, augurk, vegan cheddar, rode uiencompote, romainesla en als vegan burger saus een romige jalapeño mayonaise. Onze flexitarische klanten vinden deze burger niet van echt te onderscheiden! We durven daarom wel te zeggen dat deze burger tot een van de beste vleesvervangers behoort.

De tweede burger is een klassieker met een unieke twist door de bijzondere vegan burger toppings: de Don’t Be Chicken Burger, een vegan kipburger op basis van soja en erwten op een paprikabroodje met kimchi-zuurkool, avocado-aioli, en oosterse koolsalade van rode kool met hoisinsaus. Deze burger barst van de smaak, waardoor je op geen enkel moment vlees mist. Lekker tot de laatste kruimel!

Omdat wij onze burgers per twee leveren als kit, kan je deze vegan burger zelf maken. Dit geldt uiteraard ook voor de No-way Burger!

Wist je dat de vegan vleesvervangers op onze vegan burgers gemaakt zijn door The Blue Butcher? Zij geloven dat een echte vleeseter niets hoeft te missen door te kiezen voor de plantaardige optie! Begin je al trek te krijgen?

Een vegan burger bestellen kan bij Vegan Masters niet alleen als kit, maar binnen Amsterdam ook kant-en-klaar en in 45 minuten thuisbezorgd! Je kan bestellen via Ubereats en bestellen via Deliveroo.

Seaweed Master Mark

Onze Seaweed Master Mark heeft een activistisch verleden. Dit activisme zet hij nu in voor positive change met de beste vegan burger op de planeet, voor de planeet! Samen met Lisette Kreischer ontwikkelde Mark in 2012 The Dutch Weed Burger, een vegan burger verrijkt met lokaal geteeld zeewier uit de Oosterschelde. Na jarenlang op de grootste festivals te hebben gestaan om vegan burgers te verkopen vanuit de food truck, kun je The Dutch Weed Burger nu ook thuis eten. Deze plantaardige proteïnebom ademt duurzaamheid en dit is terug te zien in het hele productieproces. Zeewier is een hoogwaardige eiwitbron. De teelt neemt geen kostbare landbouwgrond in beslag en verbruikt nauwelijks zoetwater. Daarom is zeewier de basis van alle Dutch Weed Burger producten. Benieuwd naar andere gerechten met zeewier erin verwerkt? Bezoek dan de pagina van onze Sushi Masters Veronica & David.

Wat is ‘The Dutch Weed Burger’?

De Dutch Weed Burger is rijk van smaak door de hartige umami-flavour van verse zeewier-flakes in de patty en de romige vegan saus. Easy geserveerd op een groene Algae Bun. Bomvol waardevolle en hoogwaardige nutriënten die je overvloedig in zeewier vindt. De vegan burger is belegd met verse groenten zoals tomaat en sla. Zeewier, goed voor alles, iedereen en jezelf. Eat Weed Live Long!

Zeewier bereiden laat je over aan onze Master! Wist je dat Mark via zijn eigen website ook nog andere vleesvervangers met zeewier heeft ontwikkeld? Dat zijn vegan bitterballen (Weed Balls), vegan hot dogs (The Dutch Weed Dogg), vegan shoarma (Seawharma) en vegan kip nuggets (Sea Nuggets).

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)