We bezorgen in heel Nederland vanaf €50, gratis bezorging vanaf €70.
In Vlaanderen bezorgen we vanaf €70, gratis bezorging vanaf €100.

Seaweed Master Mark

Onze Seaweed Master Mark heeft een activistisch verleden. Dit activisme zet hij nu in voor positive change met de beste vegan burger op de planeet, voor de planeet! Samen met Lisette Kreischer ontwikkelde Mark in 2012 The Dutch Weed Burger, een vegan burger verrijkt met lokaal geteeld zeewier uit de Oosterschelde. Na jarenlang op de grootste festivals te hebben gestaan om vegan burgers te verkopen vanuit de food truck, kun je The Dutch Weed Burger nu ook thuis eten. Deze plantaardige proteïnebom ademt duurzaamheid en dit is terug te zien in het hele productieproces. Zeewier is een hoogwaardige eiwitbron. De teelt neemt geen kostbare landbouwgrond in beslag en verbruikt nauwelijks zoetwater. Daarom is zeewier de basis van alle Dutch Weed Burger producten. Benieuwd naar andere gerechten met zeewier erin verwerkt? Bezoek dan de pagina van onze Sushi Masters Veronica & David.

Wat is ‘The Dutch Weed Burger’?

De Dutch Weed Burger is rijk van smaak door de hartige umami-flavour van verse zeewier-flakes in de patty en de romige vegan saus. Easy geserveerd op een groene Algae Bun. Bomvol waardevolle en hoogwaardige nutriënten die je overvloedig in zeewier vindt. De vegan burger is belegd met verse groenten zoals tomaat en sla. Zeewier, goed voor alles, iedereen en jezelf. Eat Weed Live Long!

Zeewier bereiden laat je over aan onze Master! Wist je dat Mark via zijn eigen website ook nog andere vleesvervangers met zeewier heeft ontwikkeld? Dat zijn vegan bitterballen (Weed Balls), vegan hot dogs (The Dutch Weed Dogg), vegan shoarma (Seawharma) en vegan kip nuggets (Sea Nuggets).

		 	Array
(
    [0] => flat_rate:4
)